HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.05.21. 05:00 sonny

Brutal Assault 2008 tudnivalók

Idén 13-ik alkalommal rendezik meg Európa egyik legrangosabb extrém metálzenei fesztiválját. A helyszín immár tavaly óta Jaromer városában, a Josefov-erődben található.

Időpont: 2008. augusztus 14-15-16.

A fellépők a következők lesznek: AGNOSTIC FRONT, ALL SHALL PERISH, ANAAL NATHRAKH, ARCH ENEMY, ARKONA, BEHEADED, BEHEMOTH, CARCASS, CEPHALIC CARNAGE, CODE, CRADLE OF FILTH, DESPISED ICON, ENTOMBED, EXODUS, GENERAL SURGERY, GLOOMY GRIM, GRENOUER, HATE, HOLLENTHON, ILLIDIANCE, INHERIT DISEASE, INVERACITY, KATAKLYSM, MAYHEM, NEUROSIS, NOVEMBRE, PARADISE LOST, PRIMORDIAL, RASTA, SEPTICFLESH, SIX FEET UNDER, SODOM, SOILWORK SWALLOW THE SUN, SWORN ENEMY, TEXTURES, WARBRINGER, 1349.

Valószínűleg ez még nem a teljes lista, folyamatosan jelentik be az újabb és újabb nagyágyúkat.

A belépőjegy 1200 cseh korona lesz, ami körülbelül 11-12 ezer forintnak felel meg. A jegy mellé kapsz egy térképet a fesztivál helyszínéről, egy CD-t fasza zenékkel, koncertlistát kezdési időpontokkal, valamint egy csinos szemeteszsákot, amit ha megtöltve visszaszolgáltatsz, kapsz 50 korona értékű jegyet.

Fogyasztás: Bent mindent jegyre árulnak, a sörtől a töményen át az összes kajáig. Egy jegy tavaly 25 korona volt. Ennyiért egy korsó Gambrinus-sört, vagy egy adag gyrost kaptál például, nem valószínű, hogy ezen emelnének idén egyáltalán. Ha a városban akarsz vásárolni, akkor ajánlott visszamenni a Jaromer közepén található Penny Marketbe, ott megkapsz mindent olcsón (személyes ajánlat: Jeltzin gyümölcsvodka).

Helyszín: csak a vonattal érkezőknek tudok tanácsokat osztogatni. Az állomástól fél órás sétára kell felkészülni. Eltévedni nem lehet, mivel nagy fémtáblák jelzik a fesztiválhoz vezető utat mindenfelé, továbbá ha rengeteg szakadt metálos megy egy irányba, az árulkodó tud lenni. A kemping a fesztiváltól kb. tízperces séta. Ha jó helyet akarsz találni, érdemes már 13-án odautazni, így nem jársz úgy mint mi 2007-ben: egy kb. 30 fokos lejtőn aludtunk három napig.

Tisztálkodás, WC: Rengeteg toi-toi WC található bent, ezeket reggel ürítik és illatosítják, akkor érdemes nagyobb dolgokra igénybe venni, mert máskor halálos - gondolom ezt nem kell bemutatnom. Zuhanykabin sajnos kevés van és nagyon hosszú sor szokott állni előtte, ráadásul a víz is hideg. Akik bírják, azok nyugodtan hagyják ki, úgyis büdösek lesznek a koncertek alatt. Aki viszont mindenképpen fürödni szeretne, az menjen a jaromeri strandra, ott van tiszta zuhanyzó.

Pénzügyek: Cseh koronát kell vinni, az eurót le se szarják. Kb. 10 forint egy korona.

Színpadok: Nem kell aggódni, nem maradsz le egy koncertről sem. A két egyforma színpad egymás mellett található, és amíg az egyiken megy a koncert, addig a másikon hangolnak, szerelnek, ennek köszönhetően kizárt, hogy programütközés legyen.

Étkezés: A nomád életmódot kedvelők vigyenek nyugodtan sok-sok hidegkaját, de bent sem drága az élet annyira. 1 vagy 2 jegy áráért jól lehet lakni. Nem csak a szokásos fesztiválkajákat eheted, hanem megkóstolhatsz néhány cseh finomságot. Van például sztrapacska és berét is az ínyenceknek. A városban van több étterem is, ezek általában fullosan tele vannak metálfejekkel és nem kifejezetten olcsók. A lazább arcok tavaly tábortüzet raktak a sátor előtt és otthonról hozott szalonnát sütöttek krumplival és hagymával.

Drogok: Noha jóformán minden második méteren harapni lehet a fűszagot éjfél után, a szervezők elég rendesen figyelnek az ilyesmire. Tavaly több embert a rendőrök vittek el, és nem voltak valami kedvesek. Tehát aki ilyesmin töri a fejét, az jól gondolja meg, hogy mit csinál, mert ráfaraghat.

Ha bármi egyéb van, amire kíváncsi vagy, kérdezd meg! metallior@vipmail.hu

A fesztivál hivatalos oldala pedig www.brutalassault.cz

1 komment

Címkék: hírek brutal assault sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr61486340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Blackest · http://theblackest.extra.hu 2008.08.17. 21:51:25

Hát igen fasza volt idén a Brutal Assault!
süti beállítások módosítása