HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.04.16. 05:00 sonny

Koncertajánló dióhéjban - április és május

Tegyünk egy gyors áttekintést, melyik istencsászárok tisztelik meg hazánkat egy koncert erejéig a közeljövőben - ezúttal a könnyedebb rock és metal műfajok kedvelőire gondolva!

április 17-én Graham Bonnet érkezik a Taz Taylor Band társaságában - az úriembert főleg az 1979-es Rainbow lemezről ismerem, a Since You've Been Gone-t meg mindenki hallotta már. Emellett ő volt egy ideig az Alcatraz és a Michael Schenker Group pacsirtája is. A koncert az Avalonban lesz, utána pedig meet & greet is lesz, tehát oda lehet menni, meg lehet nézni, fogni a zenészeket.

április 20. Szinte napra pontosan egy évvel a tavalyi Wigwamos este után a Kamelot ismét megtisztel minket. Minap már agyondícsértem őket, ez most is fennáll. Vendégek a Firewind és a Forever Slave lesznek, a jegy pedig 6000 réti tallér.


május 12.
Royal Hunt (juhé!) és Godiva lesz az A38-on. A dán progmetál istenek a Paradox című lemezük folytatását adták ki nemrég, ami előkelő helyet foglal el a kedvenceim listáján, így kötelező jellegűvé teszi a megjelenést. Már csak az anyagiak kérdésesek, ugyanis a belépő elég borsos, 5500 forint lesz.

május 22. Még ki sem hűlnek az Artemovszk jégtörő deszkái a Royal Hunt után, máris érkezik Glenn Hughes, aki a bizarr, First Underground Nuclear Kitchen című vadiúj lemezét mutatja be. Előzenekarról nincs infóm, a bepénz 5900.

május 30. A hónap utolsó nagy buliját az eredeti felállásban turnézó Asia adja, mégpedig a Petőfi Csarnokban. Szerintem szabadtéri lesz, de ez nem biztos. Talán ott nagyobb sikere és hangulata lenne. A zenészek: Carl Palmer (ELP), Steve Howe (Yes), John Wetton (King Crimson, Uriah Heep, Roxy Music) és Geoff Downes (Buggles, Yes). Amolyan sztárparádénak hangzik, felejthetetlen este és szintén felejthetetlen jegyár várható!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek kamelot forever asia slave sonny graham bonnet firewind royal hunt godiva glenn hughes


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr75487652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása