HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.04.09. 10:00 sonny

Tavaszi black metal dühödelem az Avalonban

Hoppá! Lássuk mi készül...

"Ismét sötétebb napok következnek, habár valószínűleg a világ megmenekül, és a környékbeli templomok is túlélik majd április 18-át, az Avalon Clubban mégis valami nagyon gonosz készülődik.
Habár már túl vagyunk a Mardukon, és egy hordányi festett arcú, véres testű fiatalon, nem hagyjuk annyiban a dolgot!
A black metal-móka keretein belül itt lesz a Sear Bliss, akik már 93 óta vannak a színtéren, és 2007-ben jelent meg a „The Arcane Odyssey” címre keresztelt legújabb anyaguk, valamint a Teurgia, akik viszont ténylegesen lemezbemutatni jönnek el. A „With True Faith” 2008. április 14-én kerül forgalomba a Hungaryan Records gondozásában. A 2003-as évjáratú „pagan metal” öncimkével ellátott csapat mellett még fellép a (Christian) Epidemic, akik rövidített névvel, de teljes vállszélességgel és életnagyságban csapnak majd a húrok közé. A negyedik zenekar (végül, de persze nem utolsó sorban) pedig a Damned Spirits’ Dance, vagyis DSD, akik igazi kalózként eveznek eklektikusabb vizekre.
Az este után afterparty á lá Niko.., aki garantáltan igazi csemegékkel készül, mindenki örömére!"

Avalon Club
2008. 04. 18.
Kezdés: 19:00
Belépő: 1200.-
Első különbusz indulása: 19:00
 
 

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy péntekenként a korsó Arany Ászok 95 forint mindössze. Az április egyik legnagyobb Avalonos bulijának ígérkezik.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sear bliss sonny epidemic teurgia damned spirits dance


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr95487774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása