HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.04.09. 05:00 sonny

Opera Rock Show 2009?

Az már egy ideje tudható, hogy a tavalyi nagy sikerű Opera Rock Show-nak lesz idén folytatása, a holland Epica fog fellépni nagyzenekarral és kórussal a Miskolci Operafesztivál keretében június 14-én a Jégcsarnokban. A szervezők viszont nagyon elszántnak tűnnek, mert már most elkezdték szervezni a 2009-es koncertet, mégpedig rendhagyó módon. A rendezvény honlapján három zenekarra lehet szavazni: Tarja, Kamelot és a Rhapsody of Fire közül kerül ki a "szerencsés" a rajongók szavazatai alapján.

Ha jósolnom kellene, akkor Tarját mondanám esélyesnek. A Nightwish most nagyon fut és sokan lennének kíváncsiak az ex-énekesnőre, akinek hangja garantáltan passzolna az ilyen show-hoz, lévén az operaénekesnő foglalkozás áll a munkakönyvében. Ha én döntenék, akkor őt elsőnek zárnám ki, Tuomasék nélkül ugyanis egyszerűen nincs meg a varázsa a műsornak, hiányérzetem lenne.
A Kamelot nagyon jön fel, szinte hazajárnak Magyarországra, és
kiváló bulikat szokat adni, az ő produkciójuk igazán érdekes lenne ilyen körülmények között. Viszont még mindig nem annyira ismertek - szerintem - mint a kényszerű névváltoztatáson átesett Rhapsody of Fire, így kemény menetnek néznek elébe a Kamelot-fanok, ha kedvencüket szeretnék látni jövőre.

A szavazás jelenlegi állása szerint 69% Tarját látná szívesen, 26% gerjed a Rhapsodyra, és mindössze 3% értékeli kellőképpen a Kamelotot. Szerintem az arányok nem fognak túlzott mértékben változni az elkövetkezendő hónapokban, így kezdhetem fogni a fejem.

Ne legyen igazam. Hajrá Kamelot!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek kamelot sonny rhapsody of fire tarja turunen epica


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr47487657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása