HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.04.08. 05:00 sonny

Feloszlott a Stratovarius

Nem teljesen friss a hír, hiszen a nagymúltú finn power-kvintett már harmadikán megtette ezt. Timo Tolkki főnök szélnek eresztette a tagokat, így már nem a Strato neve alatt fog megjelenni, az eredetileg nekik szánt R..... R....., azaz a Revolution Renaissance című lemez. A pletykák szerint új csapatot alakít, akikkel masszív turnézásba kezdene rövidesen. A lemezt amúgy az alábbi zenészek nyomták fel:

Michael Kiske (ének; ex-Helloween)
Pasi Rantanen (ének; Thunderstone)
Tobias Sammet (ének; Edguy)
Mirka Rantanen (dobok; Thunderstone)
Timo Tolkki (gitár; ex-Stratovarius)
Pasi Heikkilä (basszusgitár; 45 Degree Woman)

Patinás névsor, de az biztos, hogy turnézni nem ők mennek Tolkkival, ellenben az elmeroggyant gitáros magával vinné Jens Johansson ex-Strato-billentyűst és Lauri Porra ex-Strato-basszert. Tulajdonképpen most ott tart, ahol 2004-ben az Elements lemezek után, kibaszta Kotipeltót és Jörg Michaelt, összevissza szervezkedik és rendezkedik, végérvényesen lerombolva mindent. Jóslatom szerint most pár hónap kuss következik, mialatt Timo egy finn szanatóriumban fetreng begyógyszerezve, majd jön a nagy Stratovarius-visszatérés egy felejthető lemezzel - a koreográfia kísértetiesen hasonlít a 2005-ös feltámadásra. Viszont a rajongók gyomra egyre kevésbé veszi be mindezt.

Tolkki amúgy beteg, bipoláris zavarban, azaz mániákus depresszióban szenved, ez volt az oka a négy évvel ezelőtti drámának is. Valaki sürgősen írjon fel neki erősebb gyógyszereket, hogy szedje össze magát, mert nagyon rossz irányba halad így!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek stratovarius sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr55487659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása