HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.03.13. 05:00 sonny

A P.Mobil megtalálta új hangját...

 

...mégpedig Baranyi László személyében. A 23 éves kalandor szellemű srác a Without Face és a Scorpions Tribute zenekarokból lehet talán ismerős a rockzenében jártasabbaknak. Szerintem kár volt megválni Rudán Joe-tól, kiváló énekes, akivel sokkal több stúdióanyagot kellett volna készíteni.
Most már késő, sőt ősz óta azt is tudjuk hogy Tunyogi sem fog többé a Mobil élére állni. Amúgy sejtettem, hogy az új énekes fiatal lesz, talán lendületet adhat a zenészeknek hogy tíz év után egy új lemezt készítsenek. ITT meg lehet hallgatni az énekest, ítéletet még nem tudok alkotni, amíg nem hallottam élőben. A P. Mobil honlap tanulsága szerint a nyári turné május 17-én, Makón, a Sweet Freedom fesztiválján kezdődik. További dátumok sajnos még nincsenek.

1 komment

Címkék: hírek sonny p mobil


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr82487669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiss Niki 2008.07.01. 10:15:06

Látalak a biatorbágyi koncerten hid el nagyon jól énekelsz!!!!!!
süti beállítások módosítása