HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.03.12. 05:10 sonny

Opera Rock Show jegyértékesítés

Az alábbi információkat tették közzé a szervezők:

Az Epica zenekar miskolci klasszikus show-jára megkezdődött a jegyértékesítés a magyar rajongók számára is. Az érdeklődők háromféle módon juthatnak belépőkhöz.

Személyesen:
A jegyeket megvehetik személyesen Miskolcon, a Miskolci Nemzeti Színház jegyirodájában (Déryné u. 1.). Akik üdülési csekkel szeretnének fizetni, azok csak a jegyirodában tehetik ezt meg.

Utánvételes megrendeléssel:
Az Operafesztivál honlapján utánvételes rendelésre van mód.
1. lépés: a www.operafesztival.hu honlapon, a baloldali menüben kattintsunk rá a Jegyfoglalás pontra.
2. lépés: Válasszuk ki az Epica együttes opera-rock koncertje feliratot, és kattintsunk rá a jobb oldalon lévő Jegyrendelés feliratra (Az ott látható darabszám csak tájékoztató jellegű adat, minden igénylőnek tudunk küldeni jegyet!)
3. lépés: A felső négyzetben jelöljük ki hány belépőt rendelünk. Nyomjuk meg a két négyzet között lévő, lefelé irányuló nyilat. Ha a megfelelő darabszámú rendelés szerepel az alsó négyzetben, kattintsunk a Jegyrendelés feliratra.
4. lépés: Töltsük ki a megrendelő adatait, és a fizetési módnál válasszuk az Utánvétel lehetőséget. Végül kattintsunk a Megrendelem feliratra.
A megrendelésről a rendszer egy üzenetet küld. Az utánvételes rendelés csak magyarországi címre kérhető.

Bankkártyás fizetéssel:
Március 14-től a www.jegymester.hu honlapon is rendelhető jegy, amelyeket csak bankkártyával lehet kifizetni. A megvásárolt belépőkhöz személyes átvétellel, GLS csomagküldő szolgálattal és postai kézbesítéssel juthatnak hozzá a megrendelők. Bővebb információk a honlapon.

Az Epica koncertre a jegyek május 1-ig Négyezerötszáz, május 1-től pedig Ötezerötszáz forintba kerülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny epica


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr27493263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása