HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.03.01. 05:00 sonny

Epica az Operafesztiválon

Lássuk, mivel készülnek idén a szervezők!

A Bartók + Miskolci Nemzetközi Operafesztivál örömmel jelenti be, hogy az elmúlt évi, óriási sikerű Therion klasszikus show után az idén egy újabb opera-rock koncert helyszíne lesz Miskolc.

Ezúttal a szimfonikus-rock jelenlegi egyik legsikeresebb zenekara, a holland Epica ad különleges koncertet a fesztivál keretében, amelyen egy szimfonikus zenekar és egy kórus közreműködésével játszanak majd. A programban szerepelnek klasszikus zenei darabok, többek között Mozart, Dvorak, Verdi, Orff, Prokofjev, Grieg, Vivaldi művei valamint a legismertebb és legsikeresebb Epica dalok szimfonikus változatai is. Ezek mellett lesznek egyéb meglepetések is. Az együttes kifejezetten erre az eseményre át is írja néhány dalát, hogy azok még bombasztikusabbak legyenek. A koncertet 2008. június 14-én, szombaton este 9 órától rendezik meg a Miskolci Jégcsarnokban.

A jegyek árusítása márciusban kezdődik. A pontos részleteket hamarosan közöljük.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny epica


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr76493256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása