HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.02.28. 05:00 sonny

Lesz Heaven and Hell lemez

Aki nem tudná, mit takar a Heaven and Hell név jelenleg, annak elmondom: a Black Sabbath más néven, Ozzy és Bill Ward helyett Dióval és Vinny Appice-vel. Ez a felállás kizárólag a Sabbath Heaven and Hell (1980), Mob Rules (1981) és Dehumanizer (1992) lemezeiről játszik, tehát hatalmas klasszikusokat kaphat a nyakába az, aki van oly szerencsés, hogy láthatja őket élőben. Tavaly július 4-én Budapesten a PeCsa színpadán nyomultak, amiről ITT olvashattok.

Szóval szó szerint a rocktörténelem elevenedett meg a 2007-es 98 állomásos turnén, és ha lehet hinni a híreknek, akkor lesz folytatás! Nyáron pár elszórt Dio-koncert zártkörűen (albumról nincs hír), majd ősszel a négy zseni összeül és 2009 elejére összedobja az új dalokat! Érdekes kérdés, hogy így hatvan és a halál között milyen zenét tudnak alkotni a veteránok. Például ilyet:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny heaven and hell


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr20487709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása