HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2007.05.19. 05:00 sonny

[DEMO] Evade - Promo

Ezt a CD-t még az áprilisi Black Hell fesztiválon nyomta a kezembe valaki. Címe nincs, egyszerű promo, a zenekar nevét is alig tudtam kihámozni rajta. Évszám sehol, nehogy véletlenül be tudjam határolni, mikor és hol készülhetett.
Kis internetes keresgélés után kiderült, hogy egy görög death-metal zenekarról van szó, ami 1998-ban alakult. Arra számítottam, hogy valami Mass Infectionhöz hasonló death-pusztítást kapok a nyakamba öt nóta erejéig, elvégre ha valaki 9 éve tolja az ipart, akkor már biztos gyakorlott.
Nos, van itt minden: eszement dob, mély hörgés, tekerősnek szánt riffek, de korántsem olyan minőségben, mint amit elképzeltem. A nóták rövidek - az egész promo cd összesen nincsen tíz perc (!) - egyformák olykor, pedig az alapanyagból sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Jó, a brutális death-metal amúgy sem egy olyan műfaj túl nagy a változatosság, de azért az itteni fogásokat már hallottuk több helyen. Talán az utolsó, Reflection of Deniel című dalt érzem a legerősebbnek. Na az tényleg egy jól megírt, faszán összerakott, szanaszét dobolt nóta. Alapvetően a többivel sincs baj, csak hajlamosak elsüllyedni a szürkeségben.
Nem tudom, hogy ez egy megvágott anyag-e, ami nem teljes hosszúságban tartalmazza a dalokat (infólap nuku, még a cd is írott...), ez így mindenre jó, csak promocióra nem. Ha valaki EVADE-t akar hallgatni, az inkább a 2002-ben megjelent eddigi egyetlen nagylemezüket keresse.

Elkövetők:

Thomas - ének, gitár (Exhumation, Homo Iratus)
Pashalis Tasioudis - gitár
Nick - basszer
Jim - dob (Obscence)

Tracklist:

01. Intro
02. Fragments of Immortality
03. Sepaded Figures of an Entagled Entity
04. Empoided in a Perversed Putridity
05. Reflection of Deniel

Szólj hozzá!

Címkék: demó sonny evade


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr96476526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása