HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2006.09.01. 02:00 sonny

Előhörgés

A Karcolat egy 2006. szeptemberében megfogalmazódott ötlet eredménye. Két jóbarát, mint a mesében elhatározta, hogy alapít egy metal webzine-t, ahol megpróbálják a metalra éhes olvasótábor igényeit kielégíteni. A kezdeti nehézségek ellenére rövidesen segítő kezekre találtunk, és egészen 2008. tavaszáig a http://karcolat.atw.hu oldalon voltunk elérhetőek. Rengeteg koncerten képviseltük magunkat, zenészeket cserkésztünk be interjúkra, halálmegvető bátorsággal próbáltunk fotózni, bősz és kedves lemezkritikákat írtunk a rajongók bosszúságára és megelégedettségére, sok-sok új barátot, segítőkész embert ismertünk meg másfél év alatt.
Most egy új lépcsőfokhoz értünk, egy magasabb szintre szeretnénk eljuttatni a Karcolat Magazint. Lássuk, mi sül ki belőle!

Szólj hozzá!

Címkék: gépház csabi sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr16365346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása